Ongevaarlijke steun

Van de Rabobank kreeg ik een herinneringsmailtje om mijn Random Reader te laten vervangen in verband met de komst van het IBAN nummer. Ik heb alleen niet zo’n apparaatje, dus vervangen zal moeilijk worden. Ook dit mailtje had ik naar de prullenbak verplaatst, net zoals het oorspronkelijke mailtje. Maar misschien moet ik het alsnog opdiepen vanonder de vele spam- en onzinmail die er naderhand overheen zijn gegaan. Want tijdens mijn zoektocht naar een goed doel waar we eventueel via een blogestafette of -marathon aandacht aan kunnen besteden gedurende de komende vakantieperiode kwam ik (niet geheel toevallig) op de site van Frontaal Naakt terecht. Ook hier een oproep:

Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Iets wat ik al een paar keer heb gedaan, maar wat niet vaak genoeg kan gebeuren. Daarom nam ik er mijn portemonnee bij, zocht naar een bankpasje en wilde gaan betalen via PayPal toen ik me opeens weer realiseerde dat dat helaas niet kan. En wel hierom. Zo’n Random Reader kan dan toch uitkomst bieden. In afwachting van mijn bestelling (en ook omdat we nog geen hulpbehoevend doel hebben gevonden voor de blogactie) lijkt het me daarom een goed idee dat jullie  alvast wat geld overmaken aan Frontaal Naakt om deze dwarse maar oh zo noodzakelijke site te steunen in de strijd tegen de overheersende aanwezigheid van Dom Rechtse elementen in onze samenleving. Denk niet dat het geen zin heeft, want zie, er lijkt een kentering op komst:

Zo werd ik onlangs geciteerd door het Parool als één van de media, niet als het middelpunt van het zoveelste geval van kleinburgerlijke verontwaardiging om iets dat ik schreef, of zou hebben geschreven. Echt joh, ik wist niet wat me overkwam!
Waarmee ik maar wil zeggen: je associeren met Frontaal Naakt wordt steeds minder gevaarlijk!

Kortom, aarzel niet en schuif wat van je eindejaarsbonus door naar Frontaal Naakt nu je nog niet alles hebt uitgegeven aan kerstcadeaus en vuurwerk. Je zult er geen spijt van krijgen.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *