Drutenloop als einddoel?

Ook het schema van Sportrusten dat ik van plan ben te gaan volgen als voorbereiding voor een tweede halve marathon geeft aan dat ik 4x per week de renschoenen dien aan te trekken. Het grote verschil met het vorige schema dat ik aanhield voor de halve marathon van Doetinchem is dat de afstanden nu veel korter zijn. Geen enkele keer in de 15 weken die er staan totdat ik klaargestoomd ben hoef ik verder te rennen dan 10 km. Dat lijkt me erg vreemd en ik hoop dan ook in het gratis ebook dat geleverd werd als geschenk bij het aanmelden voor de nieuwsbrief meer informatie hierover te vinden. Want ergens vind ik het best wel jammer dat ik vooral op de zondag misschien de langere hardlooptochtjes moet gaan missen.

Trouwens, toen ik het schema doortrok wat ik afgelopen zondag ben begonnen, kwamDr ik uit op 12 april om ergens in de buurt een halve marathon te lopen. Laat er nu net eentje in Druten georganiseerd worden. Over perfecte timing gesproken! Komend weekend eens kijken of lukt om mezelf in te schrijven.

Rest me nog te melden dat het korte loopje (4 km) van deze avond naar behoren ging. De zin komt weer terug nu er een doel aan de horizon verschenen is.

run20150106

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *