Woensdag, 21 januari 2015

Klaag­zang

Na zeven jaar trou­we dienst mag ik niet kla­gen. Maar ik doe het toch. Mijn iPod Clas­sic heeft er de brui aan gege­ven. Zomaar ineens deze och­tend op weg naar kan­toor mid­den in een num­mer van Sean Rowe was het gedaan. Vol­le­di­ge stil­te en geen teken van leven wat ik ook pro­beer­de. Op kan­toor aan­ge­ko­men heb ik nog wat zit­ten pie­len met een en ander maar dat lever­de geen ander resul­taat op dan meer frus­tra­tie. Zoek­ac­ties op inter­net van­avond heb­ben me niet vro­lij­ker gemaakt.


Reacties

 1. woordenaar

  De mij­ne doet het nog wel, geluk­kig. Maar inder­daad, wat moet je als die stuk gaat?

  1. Peter Pellenaars

   Wees er maar zui­nig op.
   Ik heb er een­tje met 80GB geheu­gen en dat ga ik toch wel mis­sen wan­neer ik ‘m niet meer aan de praat krijg. Echt jam­mer dat er geen onder­de­len meer voor­ra­dig zijn.

 2. Linda Kwakernaat

  Oww wat erg!!!!
  Sterkte
  Ik zou gek worden.
  Mom­pelt iets over backup

  1. Peter Pellenaars

   Bac­kup heb ik. Dat is geluk­kig het pro­bleem niet. Maar het is zo’n han­dig ding met lek­ker veel geheu­gen (80GB). Echt balen.