Relativiteitstelevisie

Omdat het eerder deze week mis ging met een van onze bedri­jf­ssys­te­men waar­voor veel her­stel­w­erk nodig was liep ik al meteen achter­stand op met het test­werk wat ik eigen­lijk op maandag had moeten begin­nen. Dus niet alleen moest ik overuren mak­en van­wege dat pro­duc­tieprob­leem, ook toen dat een­maal was opgelost gin­gen de overuren door maar nu om een inhaal­slag te mak­en om het testen niet verder te ver­tra­gen. Zielig met mezelf viel ik eerder vanavond moegestre­den op de bank met een welver­di­ende loem­pia spe­ci­aal en mid­den in een aflev­er­ing van de Keur­ings­di­enst van Waarde over toni­jn in blik­jes.

a05 a06 a07 a08 a09 a10 a11 a18 a19 a20 a21 a30 a40

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets