Terugblik

Op deze vrijdagavond maak ik de balans op van een volle week waarin ik veel maar tegelijkertijd weinig heb gedaan. Op het werk is zo goed als de eerste helft besteed aan het repareren van iets wat buiten onze schuld om kapot was gemaakt. Op de woensdagavond konden we elkaar tevreden aankijken omdat alles weer bij het oude was. Daaraan kleven toch gemengde gevoelens. Inderdaad tevredenheid vanwege de succesvolle damage control. Daar tegenover het besef dat het verloren tijd is geweest met betrekking tot alle taken die gepland stonden. Ook hier was damage control nodig. Alleen is die wat minder succesvol verlopen. Met achterstand aan het testen begonnen voor een nieuwe software rollout binnen Europa en met achterstand geëindigd.

Laat staan dat ik deze week toegekomen ben aan de verschillende buitenwerktijdse activiteiten die ik voor ogen had. Zo goed als niets gelezen in Occidentalism en De man die ophield te bestaan. Dus ook hier achterstand voor en na wat de klok slaat. En laten we het zeker niet hebben over hardlopen. Een beetje lafjes naar brommers kijken was alles wat ik ‘s avond nog op kon brengen. Volgende week beter zullen we maar zeggen.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *