De man die ophield te recenseren

Zo lijkt het tenminste.

Vandaag zou ik in het kader van Een perfecte dag voor literatuur mijn bespreking online zetten van De man die ophield te bestaan. Het is er alleen nog niet van gekomen. De afgelopen weken heb ik het te druk gehad om deze fraaie dichtbundel door Ingmar Heytze goed op me te laten inwerken en dan lukt het me niet om iets fatsoenlijks op papier te krijgen waar ik tevreden over kan zijn. Hetzelfde is het geval met Memento Mori door Jolka. Dit boek heb ik alweer een tijdje geleden uitgelezen maar tot nu toe ben ik niet verder gekomen dan een half uitgewerkte recensie.

Uitstel betekent geen afstel. Het probleem is echter dat ik nog niet goed een inschatting kan maken wanneer ik er wel aan toekom. Dat kan zomaar dit weekend zijn of net zo goed pas ergens midden volgende maand. Wanneer de site van Inge kuren blijft vertonen zoals ik gister hier beschreven heb, dan kan ik elk willekeurig moment ‘opgeroepen’ worden om alles te laten vallen en de zaak te fixen. Niet helemaal goed voor mijn gemoedsrust kan ik verzekeren.

Het is niet anders. Voorlopig ga ik dit weekend eerst maar eens het vele testwerk wat volbracht is netjes ordenen om te zien of we op schema zitten. Is dat het geval dan kunnen de lange werkdagen teruggebracht worden tot normale proporties en komt er automatisch ruimte vrij voor lezen en schrijven. Dan kan de man die ophield te testen weer gaan recenseren.

~ ~ ~

4 reacties op “De man die ophield te recenseren”

        1. Die bereikbaarheid en bereidheid is heel belangrijk. Hoewel ik wat dat betreft eigenlijk niets te klagen heb over one.com zoals ik al schreef in mijn blogpost. Het gaat eerder over de kennis die er nodig is om dat rare probleem te verhelpen. Verder hebben we weinig hulp nodig bij het updaten van de site of met betrekking tot de layout. Daar kom ik wel uit.
          Ik ga het in ieder geval met Inge bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *