Losers

Voordat ik aansluiting zoek in de rij bij de kassa van de supermarkt check ik een laatste maal het boodschappenlijstje. Maar goed ook, want minimaal twee dingen zou ik anders vergeten zijn.

Terwijl ik daar zo sta in het gangpad tussen de frisdrank en het bier komt er een man van middelbare leeftijd voorbij die terloops opmerkt of het een beetje lukt met de boodschappen. Jawel, mompel ik verbaasd. Maar hij is niet in mijn antwoord geïnteresseerd.

Loser. Daar heb je toch een vrouw voor.

Zonder zich nog om mij te bekommeren pakt hij een sixpack uit het schap en is alweer verdwenen voordat ik een pakkende reactie heb verzonnen. Ik kijk om me heen om te zien of zijn verwijt misschien aan iemand anders gericht was. Dat lijkt niet het geval te zijn. Dan maar op zoek naar de ontbrekende spullen die ik nog moet hebben.

Eenmaal bij de kassa heb ik voor en achter me diverse mannen staan. Allemaal losers op de zaterdagochtend.

8 reacties op “Losers”

  1. Oeps! Dan is mijn man wel de allergrootste loser ever 🙂 Hij doet namelijk nagenoeg alle boodschappen en af en toe, zoals vandaag, ga ik eens met hem mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *