De oude routine in ere hersteld

Gister liep alles meer uit dan ik had gehoopt. Dat had niets met de warmte te maken. Wel met drukte. Op mijn werk. En soms neem ik dat mee naar huis.

Dus toen ik ‘s avonds rond elf uur alles achter de rug had en aan mijn oefeningen wilde beginnen (ja, het is langzamerhand al een echte routine aan het worden) bedacht ik me dat ik nog niets geblogd had. Na de oefeningen, zo nam ik me voor.

Na de oefeningen dronk ik nog een drankje met mijn Inge en viel daarna in slaap.

De komende weken staan in het teken van een groot Europees project (onderdeel van een nog groter internationaal project) om alle nationale verkoopkantoren te migreren naar een ander bedrijfsvoeringssysteem. In dit geval betreft het Nederland en Oostenrijk nadat we hiervoor Hongarije hebben gedaan. De datum staat gepland voor 27 juli.

Dit betekent dat ik nog wel even druk blijf met alle voorbereidingen vanuit mijn rol als coördinator voor de fabriek in Ede. Wanneer alles verloopt volgens plan kan ik dan zo omstreeks 13 augustus van mijn welverdiende zomervakantie gaan genieten.

Waarom deze informatie? Nou, voornamelijk omdat ik bang ben dat het bloggen er af toe wel vaker bij zal inschieten. De afgelopen weken kon ik het bloggen mooi combineren met het aanleren van de nieuwe gewoonte om dagelijks rek- en strekoefeningen te doen. Nu dit dreigt te lukken en ook de kortere hoofdstukjes in het boek van Leo Babauta besproken zijn is deze ‘makkelijke’ manier om elke iedere dag te bloggen weggevallen.

Wat ik probeer te zeggen is dat tussen nu en mijn vakantie de blogposts op dit blog weer als vanouds onregelmatig frequent zullen verschijnen. Of regelmatig minder frequent. Normaal gesproken zal zodra ik vrij ben de tijd voor het bloggen weer toenemen. Dat is althans mijn ervaring in alle voorgaande jaren.

Daar kan alleen nog een kink in de kabel komen vanwege het lidmaatschap dat ik zojuist ben aangegaan bij Survival Arnhem. Het kan zomaar zijn dat ik alle dagen op de hindernisbaan te vinden ben om aan mijn techniek, kracht en conditie te werken. Hard nodig maar helaas te laat voor de Mud & Water Challenge die deze zaterdag op het programma staat.

Voor de geïnteresseerden: de toegang als fan is gratis.

Er is een centrale locatie waar vanalles te doen, eten en drinken is en waarvandaan je ook nog eens het grootste gedeelte van het parcours kunt overzien. Wil je getuige zijn van mijn gestuntel dan noteer maar in je agenda dat ik om 14:05 uur in wave H van start ga.

MudAndWater

~ ~ ~

2 reacties op “De oude routine in ere hersteld”

  1. Oh Peter, ik zie nu je uitnodiging pas! Ik heb vandaag een afspraak met een oude vriendin in Amsterdam. Anders was ik je misschien wel komen zien stuntelen, eh, ik bedoel, winnen. Wat dat bloggen betreft, ik lees je ook heel onregelmatig tegenwoordig (ik lees nu gewoon regelmatig terug wat ik gemist heb) dus we zijn wel aan elkaar gewaagd.

    1. Geen probleem Elja. Je kunt beter in Amsterdam met een oude vriendin op het terras zitten dan getuige zijn van mijn gestuntel. Winnen doen we vandaag allemaal want alleen de eerste wave ‘s ochtends is een wedstrijd. Voor de rest van de dag zijn het recreanten zoals mijzelf (de een heel wat fanatieker dan de ander) die ‘gewoon’ gaan proberen het parcours te bedwingen in hun eigen tempo.
      En wat het bloggen betreft hebben wij volgens mij allang een vertrouwde routine gevonden om elkaar te volgen op een manier waarbij we ons allebei prettig voelen. Ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven 🙂
      Heel veel plezier vandaag in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *