Water en Modder Uitdaging

Omdat ik tot nu toe slechts één foto van mezelf terug kan vinden op de facebook pagina van de Mud & Water Challenge heb ik voor het gemak een drietal youtube filmpjes gelinkt die hopelijk aantonen waarom ik hieronder zo kapot aan de finish verschijn. Het waren acht zware maar desondanks heerlijke kilometers door modder en water (en over meer dan menig hindernis). Volgend jaar ben ik opnieuw van de partij!
mwc-finish
In dit eerste filmpje zijn het vooral de gedeeltes met water die aan bod komen. De opnames zijn gemaakt met behulp van een selfiestick waar ik echt heel veel deelnemers mee zag lopen.

Het tweede en derde filmpje geven een beter beeld van het totale parcours. Hoewel nog steeds niet helemaal duidelijk wordt hoeveel keer we door de modder zijn gegaan. Dit keer zijn de filmpjes gemaakt vanuit een camera die op de borst of voorhoofd gedragen wordt. Ook erg populair.

Omdat de camera direct op het lichaam vast zit gemaakt zijn de beelden wel wat schokkeriger. En ook in veel gevallen wat waziger vanwege de water- en modderspetters. Hopelijk geven ze desondanks een goed beeld van wat een obstacle run precies is.

En? Doe jij volgend jaar ook mee?

4 reacties op “Water en Modder Uitdaging”

  1. Wel ontzettend gaaf, maar ik denk dat ik de uitdaging maar laat schieten. Maar één bruikbare arm en een haperend been en nooit zwemmen geleerd. Ik geef toe, het zijn slappe excuses. Ik doe het je niet na, maar petje af, hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *