Water en Modder Uitdaging

Omdat ik tot nu toe slechts één foto van mezelf terug kan vin­den op de facebook pagi­na van de Mud & Water Chal­len­ge heb ik voor het gemak een drie­tal you­tu­be film­pjes gel­inkt die hope­lijk aan­to­nen waar­om ik hier­on­der zo kapot aan de finish ver­schijn. Het waren acht zwa­re maar des­on­danks heer­lij­ke kilo­me­ters door mod­der en water (en over meer dan menig hin­der­nis). Vol­gend jaar ben ik opnieuw van de partij!
mwc-finish
In dit eer­ste film­pje zijn het voor­al de gedeel­tes met water die aan bod komen. De opna­mes zijn gemaakt met behulp van een sel­fiestick waar ik echt heel veel deel­ne­mers mee zag lopen.

Het twee­de en der­de film­pje geven een beter beeld van het tota­le par­cours. Hoe­wel nog steeds niet hele­maal dui­de­lijk wordt hoe­veel keer we door de mod­der zijn gegaan. Dit keer zijn de film­pjes gemaakt van­uit een came­ra die op de borst of voor­hoofd gedra­gen wordt. Ook erg populair.

Omdat de came­ra direct op het lichaam vast zit gemaakt zijn de beel­den wel wat schok­ke­ri­ger. En ook in veel geval­len wat wazi­ger van­we­ge de water- en mod­ders­pet­ters. Hope­lijk geven ze des­on­danks een goed beeld van wat een obsta­cle run pre­cies is.

En? Doe jij vol­gend jaar ook mee?


Reacties

 1. Paul van der Werf

  Wel ont­zet­tend gaaf, maar ik denk dat ik de uit­da­ging maar laat schie­ten. Maar één bruik­ba­re arm en een hape­rend been en nooit zwem­men geleerd. Ik geef toe, het zijn slap­pe excu­ses. Ik doe het je niet na, maar petje af, hoor.

  1. Peter Pellenaars

   Haha, grap­jas. Dat zijn ver­re van slap­pe excuses.

 2. Anna

  Nou heb ik al een uit­da­ging van je aan­ge­no­men dus ik stel voor dat ik het daar­bij laat 😉

  1. weerzinwekkend

   Haha­ha, Anna! (ook altijd grap­pig om de reac­ties te lezen)
   (En idd, ik geef bewust geen ant­woord op jóuw vraag, Peter.)