Laatste rondje Eden Prairie

Van­daag moest ik alles te voet doen. Mijn col­le­ga waarmee ik de voor­gaande dagen kon meer­i­j­den naar het werk was gis­teren vertrokken voor een lang week­end bij haar oud­ers (a.s. maandag is het Labour Day, een vri­je dag in de VS). Het gaf me de gele­gen­heid om het meer gele­gen vlak­bij kan­toor eens van wat dichter­bij te bek­ijken. Als je je best doet dan kun je heel in de verte aan de overkant een stuk­je van Emer­son achter de bomen zien.

IMG_0778

Om drie uur ’s mid­dags was het zo goed als uit­gestor­ven op het werk. Zo’n beet­je iedereen had al eerder vrij genomen. Dus besloot ik ook maar te gaan en heb toen ondanks de drukkende hitte mijn train­ingsrond­je van 10km gelopen. Het was opnieuw zwaar afzien.

IMG_0788

Als laat­ste ben ik ’s avonds op mijn gemak weer naar de mall gewan­deld om een por­tie eten bij Lit­tle Tokyo te bestellen. Op de terug­weg zag ik een eekhoorn die als avon­de­ten een pad­destoel veror­berde. Op het eerste gezicht leek het alsof hij/zij aan een tafelt­je stond te eten. Ik bli­jf geni­eten van die beestjes. Zo jam­mer dat we die niet vak­er in Ned­er­land zien.

IMG_0782 IMG_0785

Mor­gen nog een trip­je langs de Mis­sis­sip­pi en dan weer naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets