Laatste rondje Eden Prairie

Vandaag moest ik alles te voet doen. Mijn collega waarmee ik de voorgaande dagen kon meerijden naar het werk was gisteren vertrokken voor een lang weekend bij haar ouders (a.s. maandag is het Labour Day, een vrije dag in de VS). Het gaf me de gelegenheid om het meer gelegen vlakbij kantoor eens van wat dichterbij te bekijken. Als je je best doet dan kun je heel in de verte aan de overkant een stukje van Emerson achter de bomen zien.

IMG_0778

Om drie uur ‘s middags was het zo goed als uitgestorven op het werk. Zo’n beetje iedereen had al eerder vrij genomen. Dus besloot ik ook maar te gaan en heb toen ondanks de drukkende hitte mijn trainingsrondje van 10km gelopen. Het was opnieuw zwaar afzien.

IMG_0788

Als laatste ben ik ‘s avonds op mijn gemak weer naar de mall gewandeld om een portie eten bij Little Tokyo te bestellen. Op de terugweg zag ik een eekhoorn die als avondeten een paddestoel verorberde. Op het eerste gezicht leek het alsof hij/zij aan een tafeltje stond te eten. Ik blijf genieten van die beestjes. Zo jammer dat we die niet vaker in Nederland zien.

IMG_0782 IMG_0785

Morgen nog een tripje langs de Mississippi en dan weer naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *