Bridge to Bridge 2015

bridge2bridge001

Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee. Omdat we beiden (Luella en ik) dachten niet zo goed in ons vel te zitten begonnen we in een rustig tempo. Vooral de eerste keer over de Nelson Mandela brug en de John Frost brug deden we het voorzichtig aan. Het bleek de juiste strategie want nadat we er vijf kilometer op hadden zitten keken we elkaar aan en zagen dat het goed zat. Langzaam voerden we het tempo op.

De tweede keer over de Nelson Mandela brug ging ietsjes sneller en gaf ons geen problemen. Daarna was het een heel stuk tamelijk vlak lopen door park Meinerswijk. Hier konden waar het breder was af en toe andere lopers inhalen om ons nieuwe tempo vast te houden. Op de Drielse dijk aangekomen hadden we er twaalf kilometer opzitten. Zoals het nu ging zouden de laatste vier kilometer geen problemen meer moeten opleveren. Opnieuw gingen we wat harder lopen.

Op weg naar de John Frost brug kreeg ik toch wat last van blaren en voelde ook hoe mijn bovenbenen stijf begonnen te worden. Even op de tanden bijten dus. En ook op de John Frost brug wisten we nog te versnellen. Daarna was het de laatste kilometer alleen maar afdalen en dat leverde meteen ons snelste rondje op. Allebei gingen we over de finish in een mooie tijd van 1:31 uur. Iets wat we vooraf niet verwacht hadden. Zo zie je maar hoe je jezelf blijft verbazen.

Voor de start

Voor de start

Na de finish

Na de finish

En ook kleinzoon Milan liep zijn 1 km met goed gevolg. In een supertijd van 7 minuten en 40 seconden raffelde hij het parcours af. Toppertje!

bridge2bridge004

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *