Bridge to Bridge 2015

bridge2bridge001

Uitein­delijk viel het alle­maal reuze mee. Omdat we bei­den (Luel­la en ik) dacht­en niet zo goed in ons vel te zit­ten begonnen we in een rustig tem­po. Vooral de eerste keer over de Nel­son Man­dela brug en de John Frost brug deden we het voorzichtig aan. Het bleek de juiste strate­gie want nadat we er vijf kilo­me­ter op had­den zit­ten keken we elka­ar aan en zagen dat het goed zat. Langza­am voer­den we het tem­po op.
De tweede keer over de Nel­son Man­dela brug ging iet­sjes sneller en gaf ons geen prob­le­men. Daar­na was het een heel stuk tamelijk vlak lopen door park Mein­er­swijk. Hier kon­den waar het bred­er was af en toe andere lop­ers inhalen om ons nieuwe tem­po vast te houden. Op de Drielse dijk aangekomen had­den we er twaalf kilo­me­ter opzit­ten. Zoals het nu ging zouden de laat­ste vier kilo­me­ter geen prob­le­men meer moeten oplev­eren. Opnieuw gin­gen we wat hard­er lopen.
Op weg naar de John Frost brug kreeg ik toch wat last van blaren en voelde ook hoe mijn boven­be­nen sti­jf begonnen te wor­den. Even op de tanden bijten dus. En ook op de John Frost brug wis­ten we nog te ver­snellen. Daar­na was het de laat­ste kilo­me­ter alleen maar afdalen en dat leverde meteen ons snel­ste rond­je op. Alle­bei gin­gen we over de fin­ish in een mooie tijd van 1:31 uur. Iets wat we vooraf niet verwacht had­den. Zo zie je maar hoe je jezelf bli­jft ver­bazen.

Voor de start
Voor de start

Na de finish
Na de fin­ish

En ook klein­zoon Milan liep zijn 1 km met goed gevolg. In een super­ti­jd van 7 minuten en 40 sec­on­den raf­felde hij het par­cours af. Top­pert­je!

bridge2bridge004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets