Dinxperlo, here I come!

Schermafbeelding 2015-10-15 om 09.31.53

Na de train­ing deze avond kre­gen we het tussen neus en lip­pen te horen. Of we miss­chien begelei­d­ing nodig had­den bij een eerste sur­vival­run waar we nu wel aan toe waren. Er had­den zich al ver­schil­lende leden van onze verenig­ing ingeschreven voor de Dinx­per­loop op 20 decem­ber. De 5km voor recre­an­ten moest pri­ma te doen zijn. Dan had­den we meteen een doel om naar toe te werken.
Hoewel we al enkele maan­den bezig zijn kwam het voor mij toch nog als een ver­rass­ing. Eigen­lijk was ik van plan dit najaar enkele lange afs­tanden te gaan lopen en dan pas na de jaar­wis­sel­ing een eerste sur­vival­run. Maar het idee om dit jaar al eens te proberen of ik zo’n run een beet­je fat­soen­lijk zou kun­nen uit­lopen sprak me wel aan.
We had­den heer­lijk getraind en natu­urlijk zei­den de meesten na een korte aarzel­ing dat ze zich vanavond nog zouden gaan inschri­jven. Het mooie schi­jnt te zijn dat je aan kunt geven dat je samen met iemand anders wil gaan lopen zodat je elka­ar waar nodig een hand­je kunt helpen of aan­moedi­gen. En dat gaf het laat­ste zetje want een aan­tal van ons traint nu vanaf de zomer eigen­lijk al geza­men­lijk in een klein groep­je waarin de sfeer gezel­lig is en we elka­ar voort­durend weten te motiv­eren. De gele­gen­hei­d­skop­pels vor­m­den zich aldus spon­taan ter plekke.
Dus schreef ik me meteen bij thuiskomst in voor weer een nieuwe uitdag­ing. De 5km van Dinx­per­lo op 20 decem­ber!
Mocht je zin en tijd hebben, en woon je niet al te ver uit de buurt kom dan eens langs om te kijken of deze sport miss­chien ook iets voor jou is. Of om ons aan te moedi­gen.
Je kunt natu­urlijk ook eens een gratis proe­fles bij onze train­ings­groep in Arn­hem vol­gen. Komende zater­dag 17 0ktober staat er weer een­t­je gep­land. Meer infor­matie kun je hier vin­den.
~ ~ ~
Iets voor jou, dat sur­vival­run­nen? Kom dan eens een keert­je kijken bij Sur­vival­run Train­ings­groep Arn­hem. Of check voor een verenig­ing bij jou in de buurt.

  • Het klinkt fan­tastisch. Voor mijzelf ben ik nog aan het worste­len hoe ik weer kan gaan hard­lopen dus over­lev­ingstocht­en is utopisch. Jouw ent­hou­si­asme tovert in ieder geval wel elke keer weer een glim­lach op mijn gezicht en ik wens je vooral heel veel plezi­er bij het er naar toew­erken en natu­urlijk de run zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets