Dinxperlo, here I come!

Schermafbeelding 2015-10-15 om 09.31.53

Na de training deze avond kregen we het tussen neus en lippen te horen. Of we misschien begeleiding nodig hadden bij een eerste survivalrun waar we nu wel aan toe waren. Er hadden zich al verschillende leden van onze vereniging ingeschreven voor de Dinxperloop op 20 december. De 5km voor recreanten moest prima te doen zijn. Dan hadden we meteen een doel om naar toe te werken.
Hoewel we al enkele maanden bezig zijn kwam het voor mij toch nog als een verrassing. Eigenlijk was ik van plan dit najaar enkele lange afstanden te gaan lopen en dan pas na de jaarwisseling een eerste survivalrun. Maar het idee om dit jaar al eens te proberen of ik zo’n run een beetje fatsoenlijk zou kunnen uitlopen sprak me wel aan.
We hadden heerlijk getraind en natuurlijk zeiden de meesten na een korte aarzeling dat ze zich vanavond nog zouden gaan inschrijven. Het mooie schijnt te zijn dat je aan kunt geven dat je samen met iemand anders wil gaan lopen zodat je elkaar waar nodig een handje kunt helpen of aanmoedigen. En dat gaf het laatste zetje want een aantal van ons traint nu vanaf de zomer eigenlijk al gezamenlijk in een klein groepje waarin de sfeer gezellig is en we elkaar voortdurend weten te motiveren. De gelegenheidskoppels vormden zich aldus spontaan ter plekke.
Dus schreef ik me meteen bij thuiskomst in voor weer een nieuwe uitdaging. De 5km van Dinxperlo op 20 december!
Mocht je zin en tijd hebben, en woon je niet al te ver uit de buurt kom dan eens langs om te kijken of deze sport misschien ook iets voor jou is. Of om ons aan te moedigen.
Je kunt natuurlijk ook eens een gratis proefles bij onze trainingsgroep in Arnhem volgen. Komende zaterdag 17 0ktober staat er weer eentje gepland. Meer informatie kun je hier vinden.
~ ~ ~
Iets voor jou, dat survivalrunnen? Kom dan eens een keertje kijken bij Survivalrun Trainingsgroep Arnhem. Of check voor een vereniging bij jou in de buurt.

2 reacties op “Dinxperlo, here I come!”

  1. Het klinkt fantastisch. Voor mijzelf ben ik nog aan het worstelen hoe ik weer kan gaan hardlopen dus overlevingstochten is utopisch. Jouw enthousiasme tovert in ieder geval wel elke keer weer een glimlach op mijn gezicht en ik wens je vooral heel veel plezier bij het er naar toewerken en natuurlijk de run zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *