Win-win situatie

Hij kwam, hij zag, maar win­nen zat er niet in…

IMG_1325

Dus vroeg ik hem of hij meeg­ing naar de bakker. Onder­weg zagen we een man met een hamer zijn auto in elka­ar slaan. Althans daar leek het op. Het was de aan­lei­d­ing voor een filosofisch gesprek over het belang van geld en vooraf check­en of je wel genoeg hebt voor­dat je je auto in elka­ar slaat omdat je anders geen nieuwe kunt kopen. Bij de bakker had­den ze geen kaassten­gels. Ook niet bij de super­markt. Gelukkig wel een gratis bal­lon. Weer thuis begonnen we na de lunch aan een pot­je dool­hof. Door het behendig toepassen van enkele spel­regels die ik lat­er in de han­dlei­d­ing niet kon terugvin­den wist hij toch nog een over­win­ning bin­nen te slepen voor­dat zijn moed­er hem weer kwam ophalen.
Hij ging, hij keek nog eens om bij de poort en riep tot de vol­gende keer!
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets