Win-win situatie

Hij kwam, hij zag, maar winnen zat er niet in…

IMG_1325

Dus vroeg ik hem of hij meeging naar de bakker. Onderweg zagen we een man met een hamer zijn auto in elkaar slaan. Althans daar leek het op. Het was de aanleiding voor een filosofisch gesprek over het belang van geld en vooraf checken of je wel genoeg hebt voordat je je auto in elkaar slaat omdat je anders geen nieuwe kunt kopen. Bij de bakker hadden ze geen kaasstengels. Ook niet bij de supermarkt. Gelukkig wel een gratis ballon. Weer thuis begonnen we na de lunch aan een potje doolhof. Door het behendig toepassen van enkele spelregels die ik later in de handleiding niet kon terugvinden wist hij toch nog een overwinning binnen te slepen voordat zijn moeder hem weer kwam ophalen.
Hij ging, hij keek nog eens om bij de poort en riep tot de volgende keer!
~ ~ ~

2 reacties op “Win-win situatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *