Motivatie

Het is echt zo. Iedere train­ing is weer anders. Deze avond fiet­ste ik door de miez­er­re­gen naar het oefen­ter­rein en was van plan om daar heel voorzichtig aan de train­ing mee te doen aangezien mijn link­er­schoud­er nog wat pijn­lijk was bij bepaalde beweg­in­gen. Twee uur lat­er kon ik met tevre­den­heid con­stateren dat ik zo’n beet­je alle oefenin­gen op een fat­soen­lijke manier had weten uit te voeren. Mijn schoud­er was weliswaar niet alti­jd even soe­pel en bij som­mige hin­dernissen moest ik reken­ing houden om niet mijn hele gewicht aan mijn link­er­arm te lat­en hangen. Maar voor de rest ging het pri­ma1
Miss­chien dat ik ook wel gemo­tiveerd was ger­aakt door het film­p­je wat ik eerder van­daag voor­bij zag komen. Hier is mooi te zien hoe iemand door de jaren heen in zichzelf bli­jft geloven en uitein­delijk coach wordt in een tak van sport waar hij in het begin erg veel moeite mee had. Meestal ben ik niet zo onder de indruk van dit soort moti­va­tion­al film­p­jes maar deze vond ik in al z’n oprechtheid een uit­zon­der­ing. Ik kreeg meteen zin om te gaan trainen. Kwam dat even goed uit 😉

Hoewel ik stiekem­p­jes de ver­ti­cale schut­ting genegeerd heb. Alles op z’n tijd.
~ ~ ~
Iets voor jou, dat sur­vival­run­nen? Kom dan eens een keert­je kijken bij Sur­vival­run Train­ings­groep Arn­hem. Of check voor een verenig­ing bij jou in de buurt.

~ ~ ~


  1. Wat niet betekent dat ik er verder geen last meer van had. Tij­dens het douchen voelde ik de pijn alweer flink terugkomen. Nou ja, ik heb weer tot zondag om te her­stellen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets