Dit. is er nu ook als app voor de iPhone

thisitunes

Vooruit. Nog een keer en dan hou ik er (voorlopig) over op.

Stel je mag vandaag slechts één enkele link naar een online artikel delen met je volgers. Wat zou dat zijn? Dat moet toch wel iets speciaals zijn, vermoed ik zo. Echt de moeite waard om te lezen.

Ziedaar het concept van This. in een notendop. Uiterst doeltreffend en overzichtelijk. Ik schreef er hier en hier al eerder over. Geen chaotische timeline waar iedereen het ene na het andere bericht deelt zodat het resultaat in veel gevallen is dat je door de bomen het bos niet meer ziet en veel interessants aan je voorbij gaat. Nee, hier een rustgevend voortkabbelende stroom van maximaal zoveel updates per dag als personen die je volgt. Want heb je eenmaal iets gedeeld, dan duurt het weer 24 uur voordat je dit opnieuw kunt doen.

Ik vind het geweldig. Inmiddels is het al onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden om juist hier een kijkje te nemen op zoek naar een beetje fatsoenlijk en gevarieerd online leesvoer. Iets leuks gelezen? Dan kun je dat laten weten door een bedankje achter te laten bij degene die het gedeeld had. Wel zo symphatiek.

Waarom nu nogmaals aandacht voor dit nieuwe sociale netwerk? Omdat er deze week een app verschenen is voor op de iPhone, iPod en iPad waardoor de gebruikerservaring wat mij betreft nog beter is geworden. Standaard krijg je de meest recente updates van vandaag te zien. Vervolgens kun je naar beneden scrollen en voorgaande dagen oproepen. Daarnaast zijn er nog wat andere tabs met informatie over bijvoorbeeld jouw volgers en de personen die je zelf volgt. Het spreekt allemaal voor zich. En het spreekt mij elke dag meer aan.

Misschien ook iets voor jou? Probeer het eens uit. Tenslotte is het gratis. De This. app is hier te vinden in de App Store. Maar je kunt This. natuurlijk ook gewoon via je browser bezoeken.

thisiphone

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *