Categorieën
Blogpost

Donderdag, 24 december 2015

Muziek en chil­len op kerstavond

Het is kerst­avond en de huis­ka­mer is gevuld met muziek door Sim­ply Red. Omdat we deze week de serie Game of Thro­nes wil­den gaan zien moest ik de dvd-spe­ler weer eens aan­slui­ten die al een tijd­je niet meer gebruikt was. Apple TV had het appa­raat naar de reser­ve­bank ver­dron­gen van­we­ge de beperk­te hoe­veel­heid aan­slui­tin­gen op onze versterker.

Nadat we als toe­tje bij het avond­eten enke­le afle­ve­rin­gen had­den beke­ken van GoT wil­de ik een cd opzet­ten toen Inge voor­stel­de om een muziek-dvd uit te zoe­ken. Hele­maal niet aan gedacht. Uit de kast haal­de ik onze ver­za­me­ling tevoor­schijn. Het voel­de als een her­nieuw­de ken­nis­ma­king ter­wijl het mis­schien niet meer dan een jaar gele­den is dat ik er voor de laat­ste keer een­tje beluisterde.

Nu lig­gen we samen op de bank met een goed glas wijn te genie­ten en gaan voor­lo­pig nog niet naar bed. Muziek en chil­len. De per­fec­te kerst­avond voor ons.

Ik wens ieder­een een pret­tig kerstfeest.

Één reactie op “Donderdag, 24 december 2015”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *