Muziek en chillen op kerstavond

merrychristmas

Het is ker­stavond en de huiskamer is gevuld met muziek door Sim­ply Red. Omdat we deze week de serie Game of Thrones wilden gaan zien moest ik de dvd-spel­er weer eens aansluiten die al een tijd­je niet meer gebruikt was. Apple TV had het appa­raat naar de reserve­bank ver­dron­gen van­wege de beperk­te hoeveel­heid aansluitin­gen op onze ver­sterk­er.

Nadat we als toet­je bij het avon­de­ten enkele aflev­erin­gen had­den bekeken van GoT wilde ik een cd opzetten toen Inge voorstelde om een muziek-dvd uit te zoeken. Hele­maal niet aan gedacht. Uit de kast haalde ik onze verza­mel­ing tevoorschi­jn. Het voelde als een hernieuwde ken­nis­mak­ing ter­wi­jl het miss­chien niet meer dan een jaar gele­den is dat ik er voor de laat­ste keer een­t­je beluis­ter­de.

Nu liggen we samen op de bank met een goed glas wijn te geni­eten en gaan voor­lop­ig nog niet naar bed. Muziek en chillen. De per­fecte ker­stavond voor ons.

Ik wens iedereen een pret­tig ker­st­feest.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets