Het bleef nog lang rustig

Net als bijna iedere afgelopen oudjaarsdag zakten we ook vandaag weer af richting het zuiden om daar in mijn geboortedorp een bezoek aan mijn ouders te brengen. Onderweg was het weer dikke pret in de auto met de kleinkinderen op de achterbank en dat ging gewoon door toen we ter plekke waren. Het leek alsof er een wervelwind door het doorgaans zo rustige huis ging. Bezorgd hield ik mijn ouders in de gaten of dit niet allemaal wat te heftig voor hen was. Tenslotte zijn ze niet meer de jongsten. Maar toen we enkele uren later aanstalten maakten om weer richting Arnhem te vertrekken liet mijn moeder me weten dat we best wat langer hadden mogen blijven. Ze hadden dagen in overvloed om uit te rusten, zo gaf ze aan.

~ ~ ~

2 reacties op “Het bleef nog lang rustig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *