Gendringen, here I come!

Gendringen

Omdat het gisteravond goed ging met mijn achillespees en de enkelband definitief weer opgeborgen kan worden zocht ik de website van de Survivalbond Nederland op en klikte daar door naar de wedstrijdkalender. Wat zou een mooie run zijn nu het lijkt alsof ik me daar weer aan kan gaan wagen na in Dinxperlo mijn eerste ervaring te hebben opgedaan?

Ik kwam uit in Gendringen. De run die ik heb gekozen is 7 km Recreatief op zaterdag 30 januari. Dus nog ruim drie weken voor een goede voorbereiding. Moet haalbaar zijn. En dan eens te zien in welke tijd ik eindig wanneer ik blessurevrij van start kan gaan. Een volgende mijlpaal.

PS: Op de site van Gendringen zag ik nog iets leuks. Een evenement app voor deelnemers en toeschouwers. Niet alleen te gebruiken wanneer je in Gendringen op bezoek gaat, maar ook om vanuit huis deelnemers live te kunnen volgen. Ik zal te zijner tijd mijn wedstrijdnummer vermelden voor degenen die gebruik van deze app willen maken.

~ ~ ~

2 reacties op “Gendringen, here I come!”

    1. Zwemmen wil ik dit jaar ook wat meer gaan doen. Voor survivalrun is het niet echt nodig, maar bij sommige obstacle runs in de zomer komt het wel terug.
      Ik vind het erg goed dat je het zelf ook weer opgepakt hebt. Knap hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *