Antidateren

Naar wat ik begrijp zijn er veel bloggers die bijvoorbeeld gedurende het weekend een hele serie blogposts schrijven en deze vervolgens zodanig klaarzetten dat er elke dag eentje gepubliceerd wordt.

Niemand die daar moeilijk over doet. Ik ook niet. Alleen valt dit wat mij betreft niet in de categorie van iedere dag bloggen.

Het omgekeerde kan natuurlijk ook. Dat je in het weekend (na een drukke week waarin je op sommige dagen geen kans hebt gezien om te bloggen) een serie blogposts schrijft die je vervolgens de datum meegeeft van de dagen die als lege gaten in een verder gaaf gezicht je blogarchief ontsieren. Daarna klik je op ‘publish’.

Daar kan ook niemand moeilijk over doen. Toch?

Dat bedacht ik me gister morgen zojuist.

~ ~ ~

4 gedachten over “Antidateren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *