All in the family…

Je verzint ‘t niet. Vanmiddag werd er aangebeld terwijl Inge thuis zat te werken. Aan de deur stond de dochter van de overburen samen met haar man. Ze vroegen of Inge de eigenaar was van een bruine Ford C-Max die in de straat geparkeerd stond.

Dat was zo. Helaas.

Met het inparkeren waren ze er volop tegenaan gereden. Alle parkeersensoren en filmcamera’s die in hun auto gemonteerd waren hadden dit niet kunnen verhelpen. Toen Inge samen met hen ging kijken wat de schade was leek het eerst mee te vallen. Flinke krassen op de zijkant en bumper, dat wel. Maar verder geen vreemde dingen. Totdat ze wat afstand nam en zag dat de kant waar tegenaan gereden was toch wat schuin leek te staan ten opzichte van de rest. Hopelijk is dat niet het geval.

Tijdens het doornemen van de schadeformulieren herinnerde Inge zich bij het zien van de familienaam van de dochter een voorval van enkele jaren geleden. Opnieuw werd er aangebeld terwijl zij thuis aan het werk was. Het waren de overburen zelf die toen op de stoep stonden. Of Inge de eigenaar was van een blauwe Ford C-Max die in de straat geparkeerd stond. Dat was zo.

Afijn, de rest van dat verhaal laat zich raden. Helaas.

~ ~ ~

3 reacties op “All in the family…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *