Survivalrun Lingezegen

survivalrunlingezegen

Vorig jaar decem­ber hielp ik als vri­jwilliger een hand­je mee tij­dens de jubileum­run van Sur­vival­run train­ings­groep Arn­hem van­wege het 10-jarig bestaan. Zoals je miss­chien gelezen hebt vond ik dat ontzettend leuk om te doen (en het was ruim­schoots com­pen­satie voor het feit dat ik zelf niet mee kon doen door een blessure) en daarom heb ik me meteen aangemeld om ook onder­s­te­un­ing te bieden bij de voor­berei­d­ing van de Sur­vival­run Lingeze­gen en op de dag van de run zelf.
Nu heb je op dit blog al vaak over deze geweldige sport kun­nen lezen (die ik helaas veel te laat heb ont­dekt) en mocht je miss­chien nieuws­gierig zijn gewor­den dan is dit een uit­gelezen kans om het zelf eens te proberen. Er is namelijk ook een Fun­run van 5 km voor recre­an­ten die desal­ni­et­temin meer dan vol­doende sportieve uitdag­ing biedt om te ervaren wat ik zoal iedere woens­da­gavond en zondagocht­end (vri­jwillig) moet doorstaan.
Denk je dat het te zwaar voor je is, dan niet getreurd. De run is pas op 20 april en via Buddy2Sur5 kun je een aan­tal op maat gesne­den train­ingssessies vol­gen zodat je met de juiste voor­berei­d­ing van start kunt gaan. Geen enkel excu­us dus om niet mee te doen. Wees er daarom snel bij, want de inschri­jv­ing stopt bij max­i­maal 200 deel­ne­mers voor deze Fun­run.
Alle infor­matie over Sur­vival­run Lingeze­gen vind je hier.
Inschri­jven doe je hier.

survivalrunlingezegen

~ ~ ~
Iets voor jou, dat sur­vival­run­nen? Kom dan eens een keert­je kijken bij Sur­vival­run Train­ings­groep Arn­hem. Of check voor een verenig­ing bij jou in de buurt.

Geef een reactie