Zeist en Oldenzaal, here we come!

Oldenzaal

Kunnen jullie het nog bijhouden? Inmiddels zijn er alweer twee nieuwe locaties toegevoegd aan de almaar groeiende lijst met survivalruns die ik de komende maanden ga proberen uit te lopen. Na de geslaagde proef in Dinxperlo, had ik me al snel ingeschreven voor Gendringen op 30 januari.

Tussentijdse kalender:

  • Gendringen – 7 km – 30 januari

Kort daarna hoorde ik de definitieve datum voor de survivalrun Lingezegen die georganiseerd wordt door de club waar ik zelf lid van ben. Dat betekent normaal gesproken dat je niet meeloopt (als je tenminste niet bezig bent in de landelijke wedstrijdcompetitie) maar als vrijwilliger helpt om deze run tot een succes te maken. Gelukkig krijgen we wel degelijk de kans om op het eigen parcours van start te kunnen gaan. Vooraf aan de officiele run op zondag worden op zaterdag 9 april de clubkampioenschappen gehouden. Dat staat dus ook al genoteerd hoewel de inschrijving hiervoor nog niet geopend is.

Nieuwe tussentijdse kalender:

  • Gendringen – 7 km – 30 januari
  • Clubkampioenschappen – afstand nog niet bekend – 9 april

Vervolgens sloot ik me aan bij enkele clubleden (waarvoor Dinxperlo ook hun eerste run was geweest) om in Zeist een tweede run te gaan lopen. Deze run staat gepland voor 20 maart. Voor mij wordt het dus een derde run mocht Gendringen gewoon doorgaan maar dat mag de pret niet drukken.

Nieuwere tussentijdse kalender:

  • Gendringen – 7 km – 30 januari
  • Zeist – 6,5 km – 20 maart
  • Clubkampioenschappen – afstand nog niet bekend – 9 april

Afgelopen zaterdag diende zich een nieuwe uitdaging aan. Op de facebook messenger werd gesproken om met een klein groepje onszelf in te schrijven voor de Family run in Oldenzaal. Eerst dachten we nog dat we als koppels moesten gaan, maar iemand vertelde tijdens de training op zondag dat je ook met meerdere personen als team kon inschrijven. ‘s Avonds werd de knoop doorgehaakt en op 1 mei gaan we van start als de familie Balkenellende (foto volgt).

Nieuwste tussentijdse kalender:

  • Gendringen – 7 km – 30 januari
  • Zeist – 6,5 km – 20 maart
  • Clubkampioenschappen – afstand nog niet bekend – 9 april
  • Oldenzaal – 7 km – 1 mei

Het begint zodoende al een aardige lijst te worden. Of ik het allemaal ga redden is nog maar de vraag. Deze avond had de trainster na afloop in ieder geval opbeurende woorden voor me. De techniek schijn ik op sommige vlakken al aardig onder de knie te hebben. Nu is het zaak te gaan werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Ik weet wat me te doen staat.

Zeist

~ ~ ~
Iets voor jou, dat survivalrunnen? Kom dan eens een keertje kijken bij Survivalrun Trainingsgroep Arnhem. Of check voor een vereniging bij jou in de buurt.
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *