Waar bleef de (vrije) tijd van 18 t/m 24 januari?

etentjerajesh

Mijn vrijetijdsbesteding van afgelopen week:

 • iedere dag een blogpost
 • etentje met collega’s
 • 15 min rek- en strekoefeningen
 • 3,5 uur training survivalrun
 • Homeland: aflevering 7 t/m 12 – seizoen 4
 • Op weg naar Armageddon. De evolutie van fanatisme – Bob de Graaff: p. 37-157
 • De Goddelijke Komedie – Dante Alighieri: p. 5-25
 • Historisch Nieuwsblad: nr. 9 & 10 – 2003
 • Spiegel Historiael: nr. 4/5 – 1992
 • De Groene Amsterdammer: nr. 6 – 2012

Conclusie: een mooie balans tussen bloggen, lezen, sporten en Netflix kijken.
Maar net zoals vorige week is het afhankelijk van hoe je er naar kijkt. Eigenlijk waren mijn plannen voor de week ietwat anders. Want degene die mij regelmatig volgt had misschien al in de gaten dat bijvoorbeeld het hardlopen geheel ontbreekt op de lijst. Een opspelende blessure aan het begin van de week en een griepje op ‘t eind hebben roet in het eten gegooid.
Het idee was namelijk om juist de twee hardloopsessies naast het trainen voor de survivalrun te bestendigen met het oog op Gendringen eind januari. En verder wilde ik het Netflix kijken wat meer afbouwen ten faveure van lezen en bloggen.
Nu zou je kunnen zeggen dat het overmacht was en dat ik de komende week alsnog een nieuwe poging kan wagen. Maar misschien is het verstandiger om realistische doelen te stellen met de agenda erbij. Daarin staat vermeld dat ik een etentje met collega’s op dinsdag heb, een afdelingsuitje naar Duitsland op vrijdag en een survivalrun op zaterdag. Er zal dus niet al te veel (vrije) tijd over blijven voor andere zaken.
Laat ik mezelf daarom in deze Kosinski-week niet gekker maken dan nodig is en me vooral richten op dagelijks bloggen en voldoende lezen. Mocht er dan onverhoopt ergens tijd overschieten voor een rondje hardlopen, dan is dat mooi meegenomen.
Oh ja, er moet ook nog een keuze gemaakt worden tussen Don Quichot en Moby-Dick. Iemand een voorkeur?
~ ~ ~
Nu ik als experiment een tijdje dagelijks ga bijhouden waar zoal mijn vrije tijd aan verloren gaat, lijkt het me niet meer dan logisch om er periodiek op terug te kijken en er lering uit te trekken. Een mens moet iets met z’n vrije tijd, nietwaar?

2 reacties op “Waar bleef de (vrije) tijd van 18 t/m 24 januari?”

  1. Is ook niets mis met Netflix. Integendeel, ik ben helemaal enthousiast over deze manier van tv kijken. Alleen kan het verslavend werken, en daar ben ik dan weer niet zo kapot van.
   Met mijn achillespees gaat het goed. Inmiddels vervangen door een andere blessure aan mijn knie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *