Hoe ik kies

vraag201511
Gus­tave Doré

Com­pleet ver­zopen kwam ik vanavond thuis van de sur­vival­train­ing. En dan ook nog vocht in m’n knie. Onder de douche kreeg ik de ingev­ing dat dit miss­chien wel een leuke link was naar het boek Moby Dick door Her­man Melville. Maar toen ik het een­maal uit­geschreven op het scherm voor me zag staan viel het tegen. Dus wordt het Don Qui­chot.
Zo gaat dat wel vak­er bij mij.
~ ~ ~
Nu Hen­drik-Jan ges­tart is met het lezen en bespreken van De God­delijke Kome­die en Paul aange­haakt is met de Meta­mor­pho­sen kon ik niet achterbli­jven. Na (niet al te) lang wikken en wegen is mijn keuze gevallen op Don Qui­chot. Het plan is om elke zater­dag een hoofd­stuk te lezen en er een blog­post over te schri­jven. Aangezien het eerste deel uit 52 hoofd­stukken bestaat en het tweede deel uit 74, kan ik voor­lop­ig vooruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets