Niet meer sporten

bottrop

Nog even terugkomend op die training van gisteravond. Ja, het regende zo’n anderhalf uur onafgebroken terwijl we desondanks onverdroten door de modder ploegden. Tenslotte moeten we aanstaande zaterdag in Gendringen aan de bak. Het trainingsmaatje waarmee ik samen van start ga had het echter moeilijk en dat was ook aan haar te zien.
Na afloop drukte de trainster van dienst haar daarom op het hart deze verdere week toch vooral niets meer aan sport te doen. Zelf had ze op dinsdag haar laatste training gedaan als voorbereiding op de wedstrijd die ze op zondag zou lopen. Mijn trainingsmaatje stribbelde nog even tegen. Ook niet een stukje hardlopen op vrijdag? Nee, ook niet een stukje hardlopen op vrijdag. Het devies was simpel. Niet meer sporten. Hooguit wat yoga.
En dat geldt ook voor jou, Peter! Jij bent toch hopelijk niets meer van plan deze week? Zeker met die blessure aan je knie1 moet je extra goed oppassen. Maar ik kon haar geruststellen. Voor mij geen hardlopen meer deze week. Dat zou ik normaal gesproken op de vrijdagavond hebben gedaan. Deze vrijdag ben ik echter niet thuis. Vanwege een afdelingsuitje. Oh, gezellig, zei ze. Wat gaan jullie doen?
Skieën. In Bottrop.
~ ~ ~
Iets voor jou, dat survivalrunnen? Kom dan eens een keertje kijken bij Survivalrun Trainingsgroep Arnhem. Of check voor een vereniging bij jou in de buurt.


  1. Had ik al gezegd dat ik afgelopen zondag met mijn knie tegen een balk aan was geknald? Vrijwel meteen begon zich vocht op te hopen en dat zit er nu nog steeds ondanks dat ik er regelmatig met een icepack op zit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *