Rondje modder en water uitdaging in Gendringen

Gendringenfinish

Alweer ruim een half jaar geleden tijdens de eerste proefles bij Survivalrun Arnhem maakte iemand de fout om ‘ter voorbereiding op een obstaclerun’ op te geven als reden voor deelname. Wisten wij veel dat survivalrun en obstaclerun zich tot elkaar verhouden als vuur en water. Inmiddels weten we beter.

Vandaag, in Gendringen was het dan officieel een survivalrun, maar zonder te willen vloeken in de kerk voelde het toch verdacht veel aan als een ‘Modder & Water Uitdaging’ zoals ik die in de zomer van 2015 in Maurik heb gelopen. Het verschil met toen is dat nu de weergoden hier de hand in hadden. Wat een ontstellende hoeveelheid water viel er deze zaterdag naar beneden. En dan ook nog een zeer kille wind.

Al met al een stevige strijd tegen de elementen die de meeste survivalrunners vanzelfsprekend gewonnen hebben. Want laten we wel wezen, we zijn tenslotte geen obstaclerunners. Geintje.

– Meer foto’s volgen binnenkort –

Gendringenstart

Gendringenonderweg

Gendringenhindernis

Gendringenoversteek

Gendringeneind1

Gendringeneind2

Gendringenfinish3

Gendringenfinish2

In de uitslag ben ik 40ste van de 120 geworden in de categorie Mannen:

Gendringenuitslag

Een sfeerimpressie door Michel Jongerman zodat je zelf een beeld kunt vormen van de ontberingen die wij moesten doorstaan:

~ ~ ~

2 reacties op “Rondje modder en water uitdaging in Gendringen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *