Waar bleef de (vrije) tijd van 25 t/m 31 januari?

gendringenwetandwild

Mijn vrijetijdsbesteding van afgelopen week:

  • iedere dag een blogpost
  • Etentje met collega’s
  • Afdelingsuitje incl 2,5 uur skieën
  • 1,5 uur training survivalrun
  • Survivalrun Gendringen – 7,7 km
  • Elementary: aflevering 10 t/m 13 – seizoen 1
  • The Hermit of 69th Street – Jerzy Kosinski: p. 45-79
  • Don Quichot – Miguel de Cervantes Saavedra: p. 5-27

Conclusie: twee keer weg voor het werk, afwisselend gesport, weinig gelezen en Netflix gekeken, maar nog steeds iedere dag een blogpost.
Al met al niet ontevreden want in lijn met de verwachtingen zoals ik die vorige week aangaf. Want het zou druk worden en druk is het geweest.
De dinsdagavond en de vrijdag vanaf 15 uur gingen geheel op aan activiteiten vanuit het werk. Dan blijft er hooguit wat tijd over voor een korte blogpost voor het slapen gaan. Woensdagavond is gereserveerd voor survivaltraining en ook dan is er meestal niet veel puf meer over dan voor een korte blogpost. Donderdag werd het laat, heel laat op het werk. En op zaterdag moest ik aan de bak in Gendringen waar de weersomstandigheden zo erbarmerlijk waren (nat, koud en harde wind) dat ik de rest van de avond alleen maar zin had om op de bank te hangen met een portie Netflix erbij.
Zo hield ik aldus de maandag en de zondag over om wat te lezen in deze Kosinski-week. Maar ik was bijna vergeten dat ik ook nog met het wekelijkse klassiekerthema aan de slag moest. De keuze (en hoe!) was inmiddels op Don Quichot gevallen alleen had ik er op zaterdag niet over geblogd. Gelukkig bood de #50books vraag aanknopingspunten en kon ik de twee onderwerpen combineren.
Kortom, weinig ruimte om mijn eigen agenda in te delen. Eens zien of dat de komende week wat beter gaat uitpakken. De plannen zijn voorlopig om weer te gaan hardlopen. Liefst twee keer. Daarnaast ook weer twee keer survivalrun training nu er geen runs op het programma staan. De rest wil ik opvullen met veel lezen. In ieder geval meer dan Netflix kijken. Moet te doen zijn.
De tijd gaat nu in!
~ ~ ~
Nu ik als experiment een tijdje dagelijks ga bijhouden waar zoal mijn vrije tijd aan verloren gaat, lijkt het me niet meer dan logisch om er periodiek op terug te kijken en er lering uit te trekken. Een mens moet iets met z’n vrije tijd, nietwaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *