Gelukkig hebben we de foto’s nog

bottrop1
Nu pas een blog­post over het avond­je skieën in Bot­trop? Ja, want het wacht­en was op een actiefilm­p­je waarin je mij in onbe­holpen sti­jl maar (voor mijn gevoel) oh zo hard naar bene­den ziet suizen. Zon­der te vallen. En dat alles nadat ik vijfen­twintig jaar gele­den voor het laatst op de lange lat­ten heb ges­taan.
Maar het wacht­en was tev­ergeefs. Het film­p­je was mis­lukt. Ver­keerde belicht­ing of miss­chien was ik gewoon wel te snel geweest. Voor het resul­taat doet het er niet toe. Der­tig sec­on­den lang niets te zien en weinig meer te horen dan wat oerkreten op momenten dat ik rakel­ings langs de wand scheer of een andere afdaler nauwelijks weet te ontwijken.
Gelukkig hebben we de (weinige) foto’s nog.
bottrop2 bottrop3 bottrop4
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets