Verkocht

Het was in Mechelen. We hadden een paar daagjes vrijaf en boekten een hotelkamer in een omgebouwde kerk. Op de tweede dag dat we er waren liepen we langs een Apple shop. Niet dat we er naar binnen gingen. De zon scheen, het was prachtig weer. Een mooi plekje op een terras, dat was waar we naar op zoek waren.
Later, terwijl mijn Inge aan het rondneuzen was in de een of ander kledingwinkel besloot ik er alsnog een kijkje te nemen. Mijn ervaring met Apple produkten was op dat moment (we schrijven het jaar 2010) nul. Ik had er veel over gelezen maar daar was het bij gebleven. Dat veranderde radicaal toen ik een demo model van de nieuwe iPad oppakte die net was uitgekomen. Terug in Nederland bestelde ik er meteen eentje.
Inmiddels zijn we een kleine zes jaar verder. Na de iPad zijn we stap voor stap overgegaan op veel meer Apple produkten. Allemaal bevallen ze ons geweldig, maar de ongekende ervaring van die eerste kennismaking met de iPad heb ik niet meer in die vorm mogen meemaken.
Tot vorige week.
Nu die eerste iPad zo’n beetje aan het eind van zijn levenscyclus zit was ik aan het rondneuzen welke uitvoering ik als een mogelijke vervanger zou aanschaffen: de Mini of de Air? Of toch de Pro? Ik kwam er niet uit. Net toen ik de zaak wilde verlaten zag ik dat een winkelmedewerker een demo model van de Apple Pencil via bluetooth verbond met de Pro. Ik keek om me heen. Alle aanwezige klanten hadden belangstelling voor andere produkten. Nieuwsgierig geworden pakte ik de pencil op.

Ik ben opnieuw verkocht.

2 reacties op “Verkocht”

  1. Hmmmm…ipad2 gaat het hier ook niet lang meer volhouden. Wie weet … 🙂 PS Mooie nieuwe lay-out! Lekker groot lettertype, mooie kleur geel, lekker leeg…heel mooi…

    1. Ik zal mijn ervaringen met de iPad Pro en pencil waarschijnlijk wel delen alhier, dus misschien kan het helpen als input bij je besluitvorming.
      PS: Dank je. Mij bevalt het ook goed. Ben alleen nog aan het uitzoeken hoe ik de blogroll kan toevoegen. De optie voor widgets is er niet en de manier die ik normaal altijd volg om het als pagina in de menustructuur op te nemen lukt hier niet. Een uitdaging dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *