Waar bleef de (vrije) tijd van 22 t/m 28 februari?

sneeuwinede

Mijn vrijetijdsbesteding van afgelopen week:

  • iedere dag een blogpost
  • 2 uur training survivalrun
  • 15 min fitness
  • 45 min hardlopen
  • Uitgelezen: Procreate handbook
  • Uitgekeken: Elementary – seizoen 1
  • Uitgekeken: Dear Mr. Watterson
  • 6 uur tekenen (lees: gewend raken aan Apple Pencil)
  • The Hermit of 69th Street – Jerzy Kosinski: p. 132-203
  • Don Quichot – Miguel de Cervantes Saavedra: p. 43-48

Conclusie: op het eerste gezicht voldoende variatie en gezien de tijd die ik tot mijn beschikking had was het ook wel het hoogst haalbare (zo stel ik mezelf gerust).
Sporten had ik wat meer willen doen zeker omdat ik eigenlijk binnenkort in Zeist weer een stukje sneller over het parcours wil gaan. Maar het liep anders. Ik heb het hier al vaker geschreven, laat op de avond hardlopen ligt me niet. En de meeste dagen was ik laat thuis van kantoor. Dus het werd vrijdag voordat ik aan m’n eerste hardlooprondje van de week begon. Misschien moet ik hier toch eens proberen verandering in te brengen. Ooit las ik dat de eigenaars/oprichters (een getrouwd stel) van de Jumbo regelmatig ‘s nachts na twaalven nog de hardloopschoenen aantrekken om hun trainingskilometers af te werken. Er stond niet bij hoe vroeg ze de volgende dag weer op hun werk moesten verschijnen.
De doordeweekse survivalruntraining schoot er door omstandigheden ook bij in. Woensdag kon ik niet en daarom zou ik op donderdag gaan. Helaas kwam daar op het laatste moment ook iets tussen. Slechts een sessie dus deze week.
Daarentegen is het tekenen op de iPad me heel erg goed bevallen. Een heerlijk ontspannende bezigheid laat op de avond met goede muziek op de achtergrond (of hoofdtelefoon wanneer Inge nog wat zit te kijken op Netflix) om de dag mee af te sluiten. Daar ga ik veel plezier van beleven (en hopelijk jullie ook wanneer ik regelmatig hier iets van mijn kunsten zal delen).
Wat de komende week betreft ga ik opnieuw proberen mijn sportieve bezigheden wat op te voeren. De rest van de tijd ga ik netjes verdelen over lezen en tekenen. Netflix kijken stel ik uit tot het weekend wanneer ik ga beginnen aan het nieuwe seizoen van House of Cards!
~ ~ ~
Nu ik als experiment een tijdje dagelijks ga bijhouden waar zoal mijn vrije tijd aan verloren gaat, lijkt het me niet meer dan logisch om er periodiek op terug te kijken en er lering uit te trekken. Een mens moet iets met z’n vrije tijd, nietwaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *