Geen gezicht

paardschets

Hoe ik mijn best ook doe, het lukt me niet om het linkeroog (voor de lezers rechts) van dit paard goed getekend te krijgen. Terwijl ik het zo duidelijk voor me zie hoe ik het wil hebben. Maar ik krijg de lijnen niet op de juiste plaats en de inkleuring niet naar wens.
Ik hou het er maar op dat ik te moe ben en/of te veel last heb van opkomende spierpijn in mijn tekenarm na het sporten eerder deze avond. Maar ik weet dat dit slechts excuses zijn.
Net als bij mijn eerste lessen survivaltraining alweer ruim een half jaar geleden kan ik in gedachten veel meer dan ik in de praktijk weet waar te maken. Ook nu zal ik dus moeten accepteren dat er nog heel wat uren training nodig zullen zijn om mijn verwachtingsniveau meer in lijn te brengen met mijn tekenkunsten. Morgen hopelijk weer verder want zo’n leeg oog is ook geen gezicht.

paardfoto

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *