Geen gezicht

paardschets

Hoe ik mijn best ook doe, het lukt me niet om het lin­k­eroog (voor de lez­ers rechts) van dit paard goed getek­end te kri­j­gen. Ter­wi­jl ik het zo duidelijk voor me zie hoe ik het wil hebben. Maar ik kri­jg de lij­nen niet op de juiste plaats en de inkleur­ing niet naar wens.
Ik hou het er maar op dat ik te moe ben en/of te veel last heb van opkomende spier­pi­jn in mijn teke­n­arm na het sporten eerder deze avond. Maar ik weet dat dit slechts excus­es zijn.
Net als bij mijn eerste lessen sur­vival­train­ing alweer ruim een half jaar gele­den kan ik in gedacht­en veel meer dan ik in de prak­tijk weet waar te mak­en. Ook nu zal ik dus moeten accepteren dat er nog heel wat uren train­ing nodig zullen zijn om mijn verwacht­ingsniveau meer in lijn te bren­gen met mijn tekenkun­sten. Mor­gen hopelijk weer verder want zo’n leeg oog is ook geen gezicht.

paardfoto

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets