Waar blijft de (vrije) tijd van 14 maart t/m 20 maart?

testentestentesten

Bij deze een vooruit­b­lik op de komende week (die al voor 1/7 deel achter de rug is wan­neer ik dit schri­jf): testen, testen, testen. En nog eens testen.
Eind april staat er weer een oplev­er­ing gep­land van een groot (soft­ware) project en is er nu een fase aange­bro­ken om in detail door onze belan­grijk­ste bedri­jf­sprocessen te gaan. Alti­jd span­nend en alti­jd erg arbei­dsin­ten­sief. Lange dagen met veel dis­cussie en con­fer­ence calls ‘around the globe’.
Er zal dus weinig tijd overbli­jven voor andere zak­en dan (hopelijk) een avond­je trainen op de woens­dag en een sur­vival­run op zondag in Zeist (mocht het eventuele over­w­erk ten­min­ste beperkt bli­jven tot de zater­dag).
Dus geen paniek mocht het hier meer dan nor­maal rustig zijn. Het heeft een reden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets