Van de ene in de andere routine

Het is vri­jda­gavond. Op kan­toor vroeg ik iemand of ik nog iets bij­zon­ders ging doen met Pasen. Niet testen, was mijn eerste reac­tie.
De afgelopen weken ben ik hele­maal uit mijn rou­tine ger­aakt. Overdag draaide alles ron­dom het vele test­werk dat ver­richt moet wor­den voor een belan­grijk project. Een­maal thuis draaide het nog een tijd­lang door in mijn hoofd tot­dat het tijd werd om naar bed te gaan. Een beet­je bankhangen was de voor­naam­ste bezigheid waarmee ik de avon­den vulde.
Nu is dat anders. Met het lange paasweekeinde voor de boeg heb ik mezelf een lekker drankje ingeschonken en ben begonnen in Het zijn net mensen door Joris Luyendijk. Nadat ik vorige week het boeken­weekgeschenk gelezen heb, wil ik nog even wat anders lezen voor­dat ik weer verder ga met Jerzy Kosin­s­ki en Bob de Graaff. Zoals wel vak­er kost het me moeite weer een boek op te pakken waar ik een tijd­je niet in gelezen heb. Dan gaan ineens andere boeken om aan­dacht vra­gen waar ik dan moeil­ijk nee tegen kan zeggen. Meestal duurt het twee of drie boeken voor­dat ik die men­tale blokkade weet te over­win­nen. Dus ik geef er tegen­wo­ordig gewoon aan toe. Komt vanzelf goed.
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets