Rondje plassen

rondjeplassen

Een retro-trim­baan. Dat is wat ze aan het bouwen zijn ron­dom de kleine plas die tegen­over de ingang van ons train­ing­ster­rein ligt. Eerder deze week had ik ze er al mee bezig gezien en op woens­da­gavond had­den we als onderdeel van de warm­ing-up de route alvast verk­end. Niet dat er veel stond maar wat er geplaatst was zag er ste­vig uit.
Op face­book las ik dat het de bedoel­ing is dat komend weekeinde de trim­baan zo goed als klaar moet zijn. Een mooie aan­lei­d­ing om vanavond opnieuw eens een kijk­je te nemen om te zien welke hin­dernissen er inmid­dels alle­maal bijgekomen waren. Wan­neer het er inder­daad komt uit te zien zoals ze beloofd hebben, dan kan het een leuk onderdeel wor­den in mijn train­ingss­chema.
Helaas was er niet heel veel pro­gressie te zien. Ook de instruc­ties waren nog afwezig. Maar al impro­vis­erend heb ik heer­lijk een rustig rond­je kleine en aanslui­tend grote plas gelopen in de regen die gaan­deweg het half uurt­je dat ik onder­weg was met bakken uit de lucht kwam.
rondjeplassen2
~ ~ ~
Iets voor jou, dat sur­vival­run­nen? Kom dan eens een keert­je kijken bij Sur­vival­run Train­ings­groep Arn­hem. Of check voor een verenig­ing bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets