A house with a view

uitzicht

Ieder jaar opnieuw krijgen we de verhuiskriebels zodra het mooi weer begint te worden. Dat komt omdat bij ons huidige huis de tuin op het noordoosten is gericht. Prima in de ochtend om de zon te zien opkomen, maar erg vervelend wanneer je in de meeste gevallen pas ‘s avonds laat de tijd hebt om na het werk in de tuin te gaan zitten waar het dan alweer kil en duister geworden is terwijl de rest van de buurt lekker aan het bbq-en is. Afgelopen weekend hebben we een mooi maar vooralsnog te duur huis gezien waar de tuin wel voldoet aan onze eisen. Plus dat het ook nog eens volkomen vrijstaand is en bovendien een weids uitzicht aan de voorzijde heeft.

Deze nacht ga ik er nog eenmaal over dromen hoe wij daar misschien de komende jaren de tijd van ons leven gaan hebben. Na de bezichtiging morgenvroeg en wat concrete vragen over de mogelijkheid de verkoopprijs enigszins te verlagen zullen we zien of er daadwerkelijk toekomst in zit.

~ ~ ~

Update 2 juni: het is inderdaad een unieke plek en helemaal naar onze zin, maar die prijs…

~ ~ ~

2 reacties op “A house with a view”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *