A house with a view

uitzicht

Ieder jaar opnieuw kri­j­gen we de ver­huiskriebels zodra het mooi weer begint te wor­den. Dat komt omdat bij ons huidi­ge huis de tuin op het noor­doost­en is gericht. Pri­ma in de ocht­end om de zon te zien opkomen, maar erg verve­lend wan­neer je in de meeste gevallen pas ’s avonds laat de tijd hebt om na het werk in de tuin te gaan zit­ten waar het dan alweer kil en duis­ter gewor­den is ter­wi­jl de rest van de buurt lekker aan het bbq-en is. Afgelopen week­end hebben we een mooi maar vooral­snog te duur huis gezien waar de tuin wel vol­doet aan onze eisen. Plus dat het ook nog eens volkomen vri­js­taand is en boven­di­en een wei­ds uitzicht aan de voorz­i­jde heeft. Deze nacht ga ik er nog een­maal over dromen hoe wij daar miss­chien de komende jaren de tijd van ons lev­en gaan hebben. Na de bezichtig­ing mor­gen­vroeg en wat con­crete vra­gen over de mogelijkheid de verkoop­pri­js enigszins te ver­la­gen zullen we zien of er daad­w­erke­lijk toekomst in zit.
~ ~ ~
Update 2 juni: het is inder­daad een unieke plek en hele­maal naar onze zin, maar die pri­js…

2 Comments

Geef een reactie