Wat is wijsheid op een openbaar blog?

bod

Hoe slim is het om hier te vertellen dat je een bod hebt uitgebracht op een huis? Ik weet tenslotte niet wie hier allemaal komt lezen. Al jaren kijk ik niet naar de statistieken die zich achter dit blog verschuilen. Wordt mijn blog door veel mensen gelezen? Komen dezelfde lezers frequent terug? Welke artikelen lezen ze vooral?
Maar vooral wie er komt lezen is mij een raadsel1.
Het kan zomaar zijn dat de makelaar van het huis waar wij een oogje op hebben hier wel eens rondkijkt. Of de eigenaars. Wie weet zou iemand geïnteresseerd kunnen raken en ook een bod gaan uitbrengen. Het lijkt me dus niet verstandig om aan te geven wat wij nu precies van het huis vinden daar waar we donderdag een tweede bezichtiging hebben gehad. Dan laten we ons bij voorbaat al teveel in de kaarten kijken terwijl het onderhandelen nog niet eens is begonnen. Niet slim.
Laat ik dus volstaan met te zeggen dat we deze avond een eerste bod hebben uitgebracht. Spannend!
~ ~ ~
PS: De koikarper is aan stress ten onder gegaan 🙁 Met de rest gaat het goed.
~ ~ ~


 1. Behalve natuurlijk de lezers die regelmatig een reactie achterlaten. Bij deze wil ik jullie daarvoor weer eens opnieuw bedanken. 

4 reacties op “Wat is wijsheid op een openbaar blog?”

 1. Het blijft een wonderlijk iets, je persoonlijk leven in de openbaarheid gooien, zonder te weten wie daarin mee kijkt.
  Ik wens jullie in ieder geval veel plezier en succes bij jullie nieuwe avonturen.

  1. Klopt. Dat is het ook. Normaal gesproken deel ik alleen zaken die ik ook gewoon in gesprekken met jan en alleman zou delen. Dus dan heb ik er verder geen moeite mee wie er allemaal meeleest. Gisteren was dat anders.
   Zelf ben ik ook heel benieuwd waar het naar toe gaat met dit eerste bod. Zoals bij alles kan het nog alle kanten op.

  1. Zeker spannend. Het blijft toch een flinke stap om voor een ander huis te gaan. Nu is het afwachten hoe er gereageerd gaat worden op ons bod. Daar zal ik ongetwijfeld (in meer of minder bedekte termen) nog wel op terug komen hier op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *