Is Harreveld een run te ver?

Het lijkt een terugkerend fenomeen te worden. In de aanloop naar een survivalrun raak ik ofwel geblesseerd ofwel er zijn andere redenen waarom ik niet aan voldoende trainingsuren kom. Ook nu weer.
Komende zondag staat voor mij de laatste survivalrun voor dit seizoen op de agenda. In Harreveld konden we ons nog net op het laatste moment inschrijven voor de 8 km waar enkele plaatsen vrijgevallen waren.
En laat ik vervolgens twee weken geleden door mijn rug gaan. Waardoor precies is me nog steeds een raadsel. Het deed echter aan de pijn niets af. Die was redelijk heftig en deed me bij vlagen denken aan de keer dat ik nierstenen had. Hoewel dat lang geleden is kan ik me de pijn zo weer voor de geest halen.
Geen goede vooruitzichten dus. Zeker niet toen na een week de pijn eerder meer dan minder was geworden. Een weekend vol pijnstillers en warmtepleisters was het advies van de dienstdoende arts. Midden vorige week leek de pijn eindelijk te gaan zakken. Hardlopen leek plots haalbaar. Wat ik prompt ging doen. Waarna een kleine terugval volgde. Misschien toch iets te enthousiast geweest.
Afgelopen weekend gaf een tweeledig beeld. De zaterdag was niet om naar huis te schrijven terwijl de zondag juist een dag was waarop het ineens stukken beter aanvoelde. Het hardlopen in de avond ging super. De volgende dag geen enkele klacht!
Dus vanavond de stoute survivalschoenen aangetrokken voor de ultieme test. Mocht het goed gaan en goed blijven dan durf ik aanstaande zondag naar Harreveld af te reizen. En zo niet, dan ga ik niets forceren en leg me er nu al bij neer dat het seizoen voorbij is.
De uitslag?
Harreveld, here I come!

Harreveld2016

~ ~ ~
PS: Zin om te komen kijken? Zie hier hoe je er moet komen. Neem gerust een fiets mee zodat je het complete parcours kunt verkennen.
~ ~ ~
Iets voor jou, dat survivalrunnen? Kom dan eens een keertje kijken bij Survivalrun Trainingsgroep Arnhem. Of check voor een vereniging bij jou in de buurt.
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *