Is Harreveld een run te ver?

Het lijkt een terugk­erend fenomeen te wor­den. In de aan­loop naar een sur­vival­run raak ik ofwel geb­lesseerd ofwel er zijn andere rede­nen waarom ik niet aan vol­doende train­ing­suren kom. Ook nu weer.
Komende zondag staat voor mij de laat­ste sur­vival­run voor dit seizoen op de agen­da. In Har­rev­eld kon­den we ons nog net op het laat­ste moment inschri­jven voor de 8 km waar enkele plaat­sen vri­jgevallen waren.
En laat ik ver­vol­gens twee weken gele­den door mijn rug gaan. Waar­door pre­cies is me nog steeds een raad­sel. Het deed echter aan de pijn niets af. Die was redelijk heftig en deed me bij vla­gen denken aan de keer dat ik nier­ste­nen had. Hoewel dat lang gele­den is kan ik me de pijn zo weer voor de geest halen.
Geen goede vooruitzicht­en dus. Zek­er niet toen na een week de pijn eerder meer dan min­der was gewor­den. Een week­end vol pijn­stillers en warmtepleis­ters was het advies van de dien­st­doende arts. Mid­den vorige week leek de pijn ein­delijk te gaan zakken. Hard­lopen leek plots haal­baar. Wat ik prompt ging doen. Waar­na een kleine terug­val vol­gde. Miss­chien toch iets te ent­hou­si­ast geweest.
Afgelopen week­end gaf een tweeledig beeld. De zater­dag was niet om naar huis te schri­jven ter­wi­jl de zondag juist een dag was waarop het ineens stukken beter aan­voelde. Het hard­lopen in de avond ging super. De vol­gende dag geen enkele klacht!
Dus vanavond de stoute sur­vivalschoe­nen aangetrokken voor de ultieme test. Mocht het goed gaan en goed bli­jven dan durf ik aanstaande zondag naar Har­rev­eld af te reizen. En zo niet, dan ga ik niets forceren en leg me er nu al bij neer dat het seizoen voor­bij is.
De uit­slag?
Har­rev­eld, here I come!

Harreveld2016

~ ~ ~
PS: Zin om te komen kijken? Zie hier hoe je er moet komen. Neem gerust een fiets mee zodat je het com­plete par­cours kunt verken­nen.
~ ~ ~
Iets voor jou, dat sur­vival­run­nen? Kom dan eens een keert­je kijken bij Sur­vival­run Train­ings­groep Arn­hem. Of check voor een verenig­ing bij jou in de buurt.
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets