Mud and Water Challenge – We did it again!

MandW20161

Vorig jaar brak iemand z’n been in de eindhindernis waardoor wij ‘m niet meer mochten doen. Dat was vandaag niet het geval dus we konden met z’n drietjes vol voldoening naar beneden glijden om te vieren dat we de Mud and Waterchallenge editie 2016 hadden volbracht. Voor Charlotte was het de eerste keer, voor Luella en mij de tweede keer.

Naderhand ging ik op zoek naar foto’s maar hoewel ik dit keer zelfs twee volle rondes over het terrein heb gelopen heb ik helaas geen enkele actiefoto weten te vinden waarop ik vol door de modder ga. Alleen dus die geinige actiefoto op de glijbaan en eentje waar ik in volle concentratie door de waterplassen aan het rennen ben. Misschien dat ik de komende dagen toch nog wat weet te vinden (inmiddels ben ik wel al tig foto’s tegengekomen van Luella en Charlotte) waar ik al modderhappend de obstakels weet te overwinnen. Anders moet je me maar op mijn woord geloven dat het opnieuw een fantastische run was. En stukken makkelijker te volbrengen na een vol jaar survivaltraining.

MandW20162

~ ~ ~

Tags:

1 reactie op “Mud and Water Challenge – We did it again!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *