Dit. was het dan

Het heeft niet lang mogen duren. Was er eindelijk eens een social media initiatief waar ik wel wat in zag, wordt het binnenkort alweer opgedoekt. Ik heb het over This., het sociale netwerk waar je slechts één link per dag kunt posten. Heerlijk rustgevend en in veel gevallen ook nog eens naar zeer interessante artikelen. Want zeg nu zelf, wanneer jij slechts één link per dag naar een artikel mag posten voor je volgers, dan denk je daar toch ook wat langer over na voordat je op ‘post’ drukt. Ik in ieder geval wel. En de mensen die ik volg meestal ook.
Maar zoals dat vaak gaat met zaken die mij aanspreken is het zo dat ze minstens zo vaak anderen niet voldoende aanspreken. En aldus was het niet een al te grote verrassing toen ik onlangs de update las dat de stekker uit This. gaat:

[…] it’s pretty simple: we worked ourselves to the point of exhaustion, struggled to raise money and just ran out of time. The site, newsletter and app are beloved by tens of thousands of people, including many of the writers and publishers I most admire. But we never got big enough to raise long-term capital or begin to build a sustainable business.

Erg jammer.
Kan ik weer op zoek naar iets anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *