Rondje langs huis met strafwerk

rondje20160809

Vreemd. Het viel me vandaag pas op dat sinds we van plan zijn om een huis aan de Linge te kopen (inmiddels definitief) ik er tijdens mijn hardlooprondjes altijd langs ga. Even kijken of alles er nog goed bij staat. Zo ook vandaag.

Ik was van plan om mijn rondje 11 km in één uur van vorige week te evenaren of hopelijk zelfs te verbeteren. Aanvankelijk ging het voorspoedig. De eerste vijf kilometer liep ik sneller. Maar toen kwam het omslagpunt. Daar waar ik een stuk verder ons nieuwe huis zag (zie blauwe pijl) kreeg ik plots de strakke wind vol in mijn gezicht. Hoe ik mijn best ook deed, de kilometertijden zakten langzaam maar zeker in elkaar. Alle hoop op een verbetering moest ik opgeven. Zelfs een evenaring zat er niet meer in.

Uiteindelijk hield ik het bij een afstand van 10 km voor gezien. Met een eindtijd van 56:30 minuten. Tegenover 55 minuten vorige week. Als ‘straf’ heb ik toen een rondje kleine plas over de retro trimbaan gemaakt (inclusief alle vijftien(?) hindernissen natuurlijk). Leuk om een keertje te doen en helemaal niet zwaar. Ik snap alleen niet dat op hun facebookupdate vermeld staat dat dit 3 km zou zijn, terwijl mijn sporthorloge slechts 2 km aangeeft.

retrotrimbaan

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *