Te vroeg gepiekt?

De Fam­i­ly Obsta­cle Run in Nijmegen. Drie zware kilo­me­ters door vette mod­der en over vele hin­dernissen. Mor­gen loop ik ‘m, samen met mijn kleinkinderen en hun moed­er. Maar van­daag al kre­gen we de felic­i­taties bin­nen dat we een geweldige presta­tie geleverd hebben:

image

Ik ben heel benieuwd wat ik te zien kri­jg wan­neer ik doork­lik naar de site met actiefoto’s…
~ ~ ~
Zon­der gekheid. Mor­gen moeten we toch echt nog aan de bak om dat Fin­ish­er shirt met trots te mogen dra­gen. En we hebben er zin in!
Wil je ons komen aan­moedi­gen, dan zijn jul­lie vanzelf­sprek­end van harte welkom. Klik hier voor meer info over locatie en tij­den. Wij starten op zater­dag om 14:30 in start­vak MAROON.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets