Te vroeg gepiekt?

De Family Obstacle Run in Nijmegen. Drie zware kilometers door vette modder en over vele hindernissen. Morgen loop ik ‘m, samen met mijn kleinkinderen en hun moeder. Maar vandaag al kregen we de felicitaties binnen dat we een geweldige prestatie geleverd hebben:

image

Ik ben heel benieuwd wat ik te zien krijg wanneer ik doorklik naar de site met actiefoto’s…

~ ~ ~

Zonder gekheid. Morgen moeten we toch echt nog aan de bak om dat Finisher shirt met trots te mogen dragen. En we hebben er zin in!
Wil je ons komen aanmoedigen, dan zijn jullie vanzelfsprekend van harte welkom. Klik hier voor meer info over locatie en tijden. Wij starten op zaterdag om 14:30 in startvak MAROON.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *