Family Obstacle Run 2016 – We did it!

Ondanks dat we op vrijdag de bevestiging per email binnenkregen dat we de Obstacle Run reeds met succes gelopen hadden, zijn we op zaterdag toch maar een kijkje gaan nemen. En wat blijkt? Onze startnummers lagen inderdaad gewoon op ons te wachten. De kleinkinderen moesten dus voor de tweede keer die dag in hun sportoutfit aantreden nadat ze ‘s ochtends al om 8 uur (!!) op het voetbalveld hadden gestaan.

En het ging boven verwachting goed. Waren we vooraf wat bang dat het allemaal iets teveel van het goede was op één dag (met daarbij ook nog de aantekening dat ze hun eerste schoolweek na de zomervakantie achter de rug hadden), gedurende de run viel daar weinig van te merken. Op een incidentele lichte weigering na, vlogen de jongens over het parcours en de hindernissen. Hoewel ze de modder maar een vieze bedoening vonden.

img_7692

img_7780

img_7796

img_7845

img_7858

img_7936

img_7975

img_8044

img_8065

~ ~ ~

1 reactie op “Family Obstacle Run 2016 – We did it!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *