WordPress Stories

Van­mid­dag dob­berde ik in een kajak op de Rijk­er­swo­erdse Plassen. Ik had me lat­en strikken om jurylid te zijn bij een Obsta­cle Run geor­gan­iseerd door Buddy2Sur5. Wat ik niet had verwacht is dat ik via de kajak vanu­it ons train­ing­ster­rein naar de overkant van de plas moest ped­de­len om daar mijn posi­tie in te nemen. Bij een hin­der­nis op het water. Daar was ik vooral niet op gek­leed. In mijn spijker­broek, wind­jack en doorder­weekse zondagss­choe­nen probeerde ik zon­der al teveel water­schade in de kajak te ger­ak­en. Dat ging won­der­baar­lijk goed. Naar omstandighe­den redelijk droog lag ik een kwartiert­je lat­er voor anker bij het vlot waar de deel­ne­mers onder­door moesten zwem­men.
Het waren de regen­buien die alsnog roet in het eten (of eerder: water in de kajak) gooiden. Totaal ver­zopen (ik had net zo goed uit de kajak kun­nen sprin­gen om de enkele deel­ne­mer die water­vrees had onder het hek door te begelei­den) klom ik een paar uur lat­er uit de kajak. Ik heb nog geprobeerd van dit hele avon­tu­ur een Insta­gram Sto­ry te mak­en (want dat is hot zo lees ik over­al), maar dat luk­te niet. Ook was ik bang dat mijn iPhone in het water zou vallen wan­neer ik te veel capri­olen zou uithalen in de kajak. Het waaide tenslotte flink en de golf­s­lag was erg ver­rader­lijk merk­te ik een paar keer tot mijn grote schrik. Jul­lie moeten het dus doen met wat old­skool foto’s. Die ik, ondanks wat ze alti­jd lat­en zien in die gladde com­mer­cials van nieuwe smart­phones waar mensen onder de meest extreme sit­u­aties alti­jd online zijn, zelfs niet op Insta­gram kreeg geplaatst omdat ik geen verbind­ing kreeg met het kpn netwerk.

jurykayak1 jurykayak2 jurykayak3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets