WordPress Stories

Vanmiddag dobberde ik in een kajak op de Rijkerswoerdse Plassen. Ik had me laten strikken om jurylid te zijn bij een Obstacle Run georganiseerd door Buddy2Sur5. Wat ik niet had verwacht is dat ik via de kajak vanuit ons trainingsterrein naar de overkant van de plas moest peddelen om daar mijn positie in te nemen. Bij een hindernis op het water. Daar was ik vooral niet op gekleed. In mijn spijkerbroek, windjack en doorderweekse zondagsschoenen probeerde ik zonder al teveel waterschade in de kajak te geraken. Dat ging wonderbaarlijk goed. Naar omstandigheden redelijk droog lag ik een kwartiertje later voor anker bij het vlot waar de deelnemers onderdoor moesten zwemmen.
Het waren de regenbuien die alsnog roet in het eten (of eerder: water in de kajak) gooiden. Totaal verzopen (ik had net zo goed uit de kajak kunnen springen om de enkele deelnemer die watervrees had onder het hek door te begeleiden) klom ik een paar uur later uit de kajak. Ik heb nog geprobeerd van dit hele avontuur een Instagram Story te maken (want dat is hot zo lees ik overal), maar dat lukte niet. Ook was ik bang dat mijn iPhone in het water zou vallen wanneer ik te veel capriolen zou uithalen in de kajak. Het waaide tenslotte flink en de golfslag was erg verraderlijk merkte ik een paar keer tot mijn grote schrik. Jullie moeten het dus doen met wat oldskool foto’s. Die ik, ondanks wat ze altijd laten zien in die gladde commercials van nieuwe smartphones waar mensen onder de meest extreme situaties altijd online zijn, zelfs niet op Instagram kreeg geplaatst omdat ik geen verbinding kreeg met het kpn netwerk.

jurykayak1 jurykayak2 jurykayak3

2 reacties op “WordPress Stories”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *