Mijnheer Welstand zegt oké!

Qua planning hangt er veel vanaf of de uitbreiding van ons nieuwe huis zoals wij het in gedachten hebben goedgekeurd gaat worden. Vandaag kregen we het bericht dat het er goed uitziet. De welstandcommissie heeft geen bezwaar tegen het extra volume aan woonruimte zodat het nu wachten is totdat de bouwvergunning formeel door de bureaucratische molen is voordat we op 1 februari de sleutel krijgen.
Ondertussen zijn we er nog niet helemaal uit hoe het er rondom ons huis moet gaan uitzien. We hebben veel opties besproken maar zo langzamerhand wordt het belangrijk dat we definitieve keuzes maken zodat alles wat daarvoor nodig is om het te realiseren besteld kan worden. Een 3D tekening kan dan erg handig zijn. Het maakt alles net iets visueler dan een ‘plat’ bovenaanzicht.
Vandaag hadden we een zoveelste gesprek met de tuinarchitecte en opnieuw kwam ze met een verdere uitwerking van hoe we onze tuin in gedachten hebben. Het begint er steeds meer op te lijken. Wat ik mooi vond waren de tekeningen waar je een idee kreeg hoe je op de tuin uitkijkt vanuit de keuken. Zo krijg je een veel beter beeld of de positie van de vijver juist gekozen is indien we er goed zicht op willen hebben tijdens bijvoorbeeld het koken of wanneer we in de serre zitten.
Vol enthousiasme zijn we bezig geweest met het invullen van welke bomen, struiken, planten en soorten tegels en stapelstenen we willen gebruiken. We kunnen niet wachten tot de volgende tekening klaar is met die details erin verwerkt.

1 reactie op “Mijnheer Welstand zegt oké!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *