Puinzooi

De ste­nen die ik afgelopen zater­dag opdiepte vanu­it een kuil naast het kip­pen­hok waren achter­af gezien een voor­bode van wat nog komen ging. Over­al waar we de grond in gaan stu­iten we op gigan­tis­che brokken steen of beton. Inmid­dels hebben we al twee extra con­tain­ers moeten bestellen om het puin te lat­en afvo­eren. En het einde is nog niet in zicht.

Er was zelfs een moment dat er over­wogen werd om een nog grotere kraan te lat­en komen omdat degene die tot dusver al het grondw­erk geklaard had een plaat beton niet uit de grond wist te trekken of kapot te mep­pen in kleinere stukken. Het was nota bene de fun­der­ing voor een ielig klein muurt­je. Uitein­delijk is het met veel moeite en vak­man­schap van de machin­ist toch gelukt.

Ook hele­maal achter in de tuin waar de uit­bouw van de schu­ur is gep­land is het raak. De vier gat­en die nodig zijn voor de twee span­ten die het dak moeten dra­gen lever­den bij­na een volle con­tain­er puin op. Onvoorstel­baar.

Ondanks deze kleine tegenslag die voor wat ver­trag­ing in de plan­nig zorgt begint het geheel toch al wat overzichtelijk­er te wor­den. De con­touren van de tuin met vijver komen heel langza­am tevoorschi­jn. Niet slecht na amper een week hard door­w­erken.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets