Open huis

Het was een mooi vooruitzicht dat ons geschetst werd door de aannemer. Als wij gedurende het weekend flink zouden doorwerken aan het ontmantelen van de badkamer en bovendien de houten vloeren uit twee kamers wisten te verwijderen, dan kon hij zich deze week gaan richten op opbouw- in plaats van afbraakwerk. Tenslotte was op donderdagmiddag de fundering gelegd voor de uitbouw van onze slaapkamer en serre.

Zo gezegd, zo gesloopt.
Trots stuurden we op zondagavond de foto’s van onze verrichtingen. Op wat kleine punten na was alles klaar. We hadden zelfs al het puin netjes opgeruimd. De planken die fatsoenlijk waren losgekomen lagen opgestapeld achter op het erf voor ‘je-weet-maar-nooit’.
De aannemer was gematigd tevreden. Waarom we de balken onder de houten vloer niet verwijderd hadden? Wisten wij veel! Moest dat dan?
Maar niet getreurd. Dat zou zijn hulpje wel even doen voordat ze dan eindelijk konden beginnen met het vormgeven van ons toekomstige huis. Hij zou later op de dag wel een foto van de eerste resultaten doorsturen omdat we niet in de gelegenheid waren om zelf te gaan kijken.
Om 12 uur kregen we de volgende foto binnen:

We waren gematigd tevreden.
~ ~ ~

2 reacties op “Open huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *