Hindernisbaan

Omdat ze op donderdag en vrijdag een aantal bomen kwamen afleveren moesten alle planten die we overgebracht hadden en strategisch in de tuin hadden geplaatst alsnog weer aan de kant worden gezet. Maar waar naar toe for the time being? Onder de schuur? Achter de schuur? Tegen de rij coniferen?

Uiteindelijk hebben we besloten om ze op het stuk grond te zetten achter het hekje waar we ook de vele kubieke meters houtsnippers hebben uitgereden.

Ooit is het de bedoeling dat op deze strook van 6 meter breed en 40 meter mijn eigen privé hindernisbaan gebouwd gaat worden. Daarvoor moet nog wel eerst veel werk verricht worden te beginnen met het weer voor de zoveelste keer verplaatsen van de bakken met planten terug in de tuin waar we vandaag mee begonnen zijn.

Op dit moment is het al een hele toer om van de ene kant naar de andere kant te lopen tussen alle ‘rommel’ door, maar de hindernisbaan die ik in gedachten heb ziet er toch wel iets anders uit.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *