Categorieën
Blogpost

Hoezo, wispelturig?

Reac­ties toe­staan ja, reac­ties toe­staan nee. Ik ben d’r nog niet uit. Momen­teel staat het uit.

Voor­na­me­lijk van­we­ge de Asi­des die ik onlangs heb ont­dekt. Het lijkt me dat nie­mand zich geroe­pen voelt om te rea­ge­ren op deze kor­te upda­tes die meer voor mezelf dan voor de lezer bestemd zijn. Daar­bij liep het aan­tal reac­ties toch al tij­den gestaag terug naar geen of slechts een paar per blog­post. Of dat met mijn bezoe­kers­aan­tal­len ook het geval is zou ik kun­nen opzoe­ken bij de host waar mijn blog op draait.

Ik kan het daar­om net zo goed aan laten staan. Voor die inci­den­te­le upda­te die zich wel leent voor een reactie.

Reac­ties toe­staan nee, reac­ties toe­staan ja. Ik ben d’r nog niet uit. Momen­teel staat het aan.

~ ~ ~

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *