Hoezo, wispelturig?

Reac­ties toes­taan ja, reac­ties toes­taan nee. Ik ben d’r nog niet uit. Momenteel staat het uit.

Voor­namelijk van­wege de Asides die ik onlangs heb ont­dekt. Het lijkt me dat nie­mand zich geroepen voelt om te rea­geren op deze korte updates die meer voor mezelf dan voor de lez­er bestemd zijn. Daar­bij liep het aan­tal reac­ties toch al tij­den ges­taag terug naar geen of slechts een paar per blog­post. Of dat met mijn bezoek­er­saan­tallen ook het geval is zou ik kun­nen opzoeken bij de host waar mijn blog op draait.

Ik kan het daarom net zo goed aan lat­en staan. Voor die inci­den­tele update die zich wel leent voor een reac­tie.

Reac­ties toes­taan nee, reac­ties toes­taan ja. Ik ben d’r nog niet uit. Momenteel staat het aan.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets