Omgaan met veranderingen

De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door.
[Herman Finkers]

Deze avond had ik een soortgelijke ervaring. Om mijn met veel bloed en tranen behaalde PMP Projectmanagement certificaat niet over drie jaar te verliezen moet ik mij blijven bijscholen. Eén van de manieren is het volgen van webinars. Onderweg naar huis kreeg ik een herinnering dat er weer eentje gepland stond later op de avond. Terwijl ik eigenlijk naar survivaltraining wilde gaan.
Wat een onverwachte wijziging in mijn planning. Daar zat ik echt niet op te wachten.
Maar gesterkt door het onderwerp van het webinar, How to Inspire Change Capability, besloot ik er het beste van te maken. Eigenlijk kwam het wel goed uit. Gezien de blessure aan mijn rechterarm was het misschien helemaal niet zo’n gek idee om een keertje over te slaan.
En zo installeerde ik me enkele minuten voor aanvang achter mijn computer om tijdig in te loggen voor het webinar.

Helaas. Vanwege een technische storing was de presentatie op het laatste moment verzet naar een nog nader te bepalen datum. Via de chat vroeg ik aan een van de organisatoren of het geen test was om te zien hoe wij op deze verandering zouden reageren. Maar dat bleek niet zo te zijn.
Diep teleurgesteld heb ik de rest van de avond apathisch voor me uit zitten staren.
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *